objektiluettelo

Objektiluettelo on Keynote-ikkunan vasemmalla puolella oleva sivupalkki, jossa on luettelo valituilla dioilla olevista objekteista siinä järjestyksessä kuin ne on kerrostettu dialla (tätä kutsutaan pinoksi). Voit valita useita dioja näyttääksesi useamman dian objektit kerralla ja sitten valita, lukita tai siirtää luettelon objekteja.

Objektiluettelo on erityisen hyödyllinen, kun halutaan valita objekti, joka olisi muuten hankala valita, koska se sijaitsee muiden objektien takana tai ryhmän sisällä.

Voit avata objektiluettelon klikkaamalla työkalupalkin vasemmalla puolella Näytä-valikkopainiketta ja valitsemalla Näytä objektiluettelo. Objektiluettelo tulee näkyviin, kun Keynotessa on valittuna dianäkymä tai rakennenäkymä.