iCloud Drive

iCloud Drive tallentaa esitykset, laskentataulukot, PDF-tiedostot, kuvat ja muut dokumentit. Voit siis käyttää näitä dokumentteja kaikilla laitteillasi, joissa on iCloud. Sen avulla ohjelmasi voivat myös jakaa dokumentteja, joten voit työstää samaa tiedostoa useilla ohjelmilla ja tehdä reaaliaikaista yhteistyötä muiden käyttäjien kanssa.

iCloud Drive toimii iOS-laitteissa, joissa on iOS 8 tai uudempi, iPadOS-laitteissa, Maceissa, joissa on OS X 10.10 tai uudempi, ja PC:issä, joissa on iCloud for Windows. iCloud Drivea voidaan käyttää myös iCloud.comin kautta.

Voit käyttää iCloud Drivea vain kirjautumalla iCloudiin Apple ID:lläsi. iCloud Drive toimii tuettujen ohjelmien kanssa. Niitä ovat muun muassa Pages, Numbers, Keynote, GarageBand ja tietyt muiden kehittäjien ohjelmat.