tekstin valitseminen

Valitse tekstiä tekemällä jokin seuraavista:

• Yhden tai useamman merkin valitseminen: Klikkaa ensimmäisen merkin etupuolella ja vedä haluamiesi merkkien ylitse.

• Sanan valitseminen: Kaksoisklikkaa sanaa.

• Kappaleen valitseminen: Klikkaa kappaletta kolmesti.

• Kohdan valitseminen luettelosta: Klikkaa sen luettelomerkkiä, numeroa tai kirjainta.

• Tekstialueen nopea valitseminen ilman vetämistä: Klikkaa ensimmäisen merkin etupuolelle, pidä näppäimistön vaihto-näppäintä painettuna ja klikkaa valittavan tekstin loppua.

• Epäjatkuvan tekstin valitseminen: Pidä komentonäppäintä painettuna samalla kun valitset kaksi tai useampia toisistaan erillään oleva sanoja tai tekstialueita.

Huomaa: Et voi valita epäjatkuvaa tekstiä kommentissa.

Jos haluat poistaa valinnan kaikelta valitulta tekstiltä, klikkaa dialla mihin tahansa valinnan ulkopuolella.