diojen rakennenäkymä

Diojen rakennenäkymä on Keynote-ikkunan vasemmassa reunassa oleva näkymä esityksen sisältämien diojen miniatyyreistä. Kun esität diaesitystä ikkunassa, voit avata ja sulkea diojen rakennenäkymän klikkaamalla esittäjän näytön Diojen rakennenäkymä-painiketta.

Voit siirtyä tietyille dioille klikkaamalla miniatyyrejä, voit muuttaa esityksen järjestystä vetämällä miniatyyrejä tai voit siirtyä seuraavaan tai edelliseen diaan painamalla nuoli alas- tai nuoli ylös -näppäintä.

Diojen rakennenäkymä, jossa näkyy viisi diaa pystysuunnassa järjestyksessä ja jossa voidaan näyttää lisää dioja selaamalla alaspäin.

Saat rakennenäkymän näkyviin klikkaamalla työkalupalkissa Näytä-valikkopainiketta ja valitsemalla sitten Rakennenäkymä.