diojen rakennenäkymä

Diojen rakennenäkymä on pystysuora luettelo diojen miniatyyreistä, joka näkyy Keynote-ikkunan vasemmassa reunassa rakennenäkymässä. Voit siirtyä tietylle dialle klikkaamalla miniatyyrejä tai voit järjestellä esitystä vetämällä niitä.

Diojen rakennenäkymä, jossa näkyy viisi diaa pystysuunnassa järjestyksessä ja jossa voidaan näyttää lisää dioja selaamalla alaspäin.

Saat rakennenäkymän näkyviin klikkaamalla työkalupalkissa Näytä-valikkopainiketta ja valitsemalla sitten Rakennenäkymä.