hahmotelmanäkymä

Hahmotelmanäkymässä näkyy diojen tekstihahmotelma (dian otsikko ja luetteloitu teksti) vasemmassa sivupalkissa, ja oikealla on valitun dian koko näkymä. Voit lisätä ja muokata tekstiä suoraan sivupalkissa, mikä on kätevää, kun teet paljon tekstiä sisältäviä esityksiä tai uuden esityksen ensimmäisen luonnoksen.

Klikkaa työkalupalkissa Näytä-valikkopainiketta ja valitse sitten Hahmotelma.

Hahmotelmanäkymässä on esityksen hahmotelma vasemmassa sivupalkissa, valittu dia keskellä ja Muoto-sivupalkki näytön oikeassa reunassa.