Erityyppiset tekstilaatikot

Keynotessa on kahdentyyppisiä tekstilaatikoita:

• Kahdella kahvalla varustettu: Kaksikahvaisessa tekstilaatikossa on kaksi valintakahvaa (valkoiset neliöt), kun se valitaan. Se muuttaa kokoaan automaattisesti, kun lisäät tekstiä. Tekstilaatikot, jotka lisäät käyttämällä työkalupalkin Tekstilaatikko-painiketta, ovat kaksikahvaisia tekstilaatikoita.

• Kahdeksankahvainen: Kahdeksankahvaisessa tekstilaatikossa on kahdeksan valintakahvaa (valkoiset neliöt), kun se on valittuna. Nämä tekstilaatikot eivät muuta kokoaan automaattisesti, kun lisäät tekstiä. Useimmat teemaan kuuluvat paikanvaraajatekstilaatikot ovat kahdeksankahvaisia tekstilaatikoita.

Huomaa: Jos haluat muuttaa kaksikahvaisen tekstilaatikon kahdeksankahvaiseksi tekstilaatikoksi, valitse Muoto > Kuviot ja viivat > Nollaa tekstin ja objektin kahvat (näytön yläreunan Muoto-valikosta).