avainnippu

Avainnipun käyttö -appi auttaa vähentämään muistettavien salasanojen määrää. Avainnipun käyttö -appi tallentaa mm. palvelinten, appien ja verkkosivustojen salasanat. Kun tallennat Keynote-esityksen salasanan avainnippuun, sinun ei tarvitse kirjoittaa salasanaa joka kerta, kun avaat esityksen.

Jos haluat lisätietoja Avainnipun käyttö -apista ja avainnipun käytöstä, valitse Ohje > macOS-ohje (näytön yläreunassa olevasta Ohje-valikosta) ja etsi sanalla ”avainnippu”.