teema

Teema on esityksen luomista varten suunniteltu joukko elementtejä – muun muassa paikanvaraajatekstiä ja -kuvia sekä yhteensopivia värejä.

Kun luot esityksen Keynotessa, valitset teeman. Esityksen luomisen jälkeen voit muokata teemoja haluamallasi tavalla ja voit vaihtaa esityksen käyttämää teemaa milloin vain.

Jotkin paikanvaraajatekstit on kirjoitettu lorem ipsumilla, latinankielisellä tekstillä, joka on sekoitettu merkityksettömäksi. Kun lisäät omaa tekstiäsi, se tulee näkyviin tietokoneesi kielellä tai kielikohtaisten syöttölaitteiden kielellä.