työkalupalkki

Työkalupalkki on rivi painikkeita esityksen yläpuolella Keynote-ikkunassa. Klikkaamalla painikkeita voit mm. lisätä objekteja, kuten kuvioita, kaavioita ja taulukoita; avata ja sulkea sivupalkin ja näyttää ja kätkeä diojen miniatyyrit.

Näytön yläosassa on valikkorivi, jossa on Omena-, Keynote-, Arkisto-, Muokkaa-, Lisää-, Muoto-, Järjestä-, Näytä-, Jako-, Ikkuna- ja Ohje-valikot. Valikkorivin alla on avoin Keynote-esitys, jonka yläosassa on seuraavat työkalupalkin painikkeet: Näytä, Zoomaa, Lisää dia, Toista, Keynote Live, Taulukko, Kaavio, Teksti, Kuvio, Media ja Kommentti.

Voit muokata työkalupalkkia muuttamalla sitä, mitkä painikkeet ovat näkyvissä ja missä järjestyksessä. Jos työkalupalkissa ei näy ohjeessa mainittua painiketta, se on saatettu poistaa. Voit lisätä sen takaisin muokkaamalla työkalupalkkia uudelleen.

Jos haluat muokata työkalupalkkia, valitse Näytä > Muokkaa työkalupalkkia (näytön yläreunassa olevasta Näytä-valikosta).

Vinkki: Näytön yläreunan valikkorivillä (Keynote-ikkunan yläpuolella) on valikoita, joilla on sama nimi kuin työkalupalkin painikkeilla. Nämä valikot eivät aina sisällä samoja vaihtoehtoja kuin työkalupalkin kohteet. Useimmissa tapauksissa valikkorivin valikot sisältävät paljon enemmän komentoja kuin työkalupalkki.