esittäjän näyttö

Esittäjän näyttö sisältää säätimiä, joiden avulla pystyt navigoimaan esityksessä ja pitämään esityksesi, kun harjoittelet diaesitystä tai toistat sen erillisellä näytöllä. Voit esimerkiksi katsella ja muokata esittäjän muistiinpanojasi, esikatsella seuraavan dian ja mitata esityksen keston.

Jos haluat avata esittäjän näytön, tee jokin seuraavista:

• Jos ulkoista näyttöä ei ole liitetty: Napauta Lisävalinnat-painiketta ja napauta Harjoittele diaesitystä (sinun on ehkä pyyhkäistävä ylös).

Esittäjän näyttö tulee näkyviin laitteessasi. Jos haluat muuttaa esittäjän näytön asettelua, napauta Asetteluvalinnat-painiketta näytön oikeassa yläkulmassa ja napauta asettelua.

• Jos ulkoinen näyttö on liitetty: Napauta näytön yläreunassa Toista ulkoiselle näytölle ‑painiketta.

Esityksen toisto alkaa yhdistetyllä näytöllä, ja esittäjän näyttö tulee näkyviin laitteessa. Jos haluat muuttaa esittäjän näytön asettelua, napauta Asetteluvalinnat-painiketta näytön oikeassa yläkulmassa ja napauta asettelua.