Teemanvalitsin, jonka yläreunassa näkyy kategorioiden rivi, jota napauttamalla voidaan suodattaa vaihtoehtoja. Alla on esimääritettyjen teemojen miniatyyreja, jotka on järjestetty riveihin kategorian mukaan.

Aloita teeman avulla

Kaikkien esitysten pohjana on teema. Se on ennalta suunniteltujen dia-asettelujen joukko, jota voit käyttää lähtökohtana esitykselle. Korvaa teeman kuvat ja teksti omillasi ja lisää dioja tarvittaessa.

Esityksen luominen

Lisää-valikko, jonka yläreunassa on painikkeet, joilla voi lisätä taulukoita, kaavioita, kuvioita ja mediaa.

Tekstin, kuvien, piirrosten ja muun lisääminen

Lisää mille tahansa dialle objekteja kuten tekstilaatikoita, taulukoita, kaavioita, kuvioita ja mediaa (kuvia, ääntä ja videoita). Voit kerrostaa objekteja, muuttaa niiden kokoa ja linkittää ne verkkosivuille tai esityksesi muille dioille.

Kuvien, kaavioiden ja muiden objektien johdanto

Muoto-säätimet valitun videon koon ja ulkoasun muuttamiseen. Säätimien yläosassa ovat Tyyli-, Elokuva- ja Järjestä-painikkeet.

Valot, kamera, käy!

Elävöitä esitystäsi muun muassa elokuvilla, live-videolla, äänitetyllä selostuksella ja musiikilla.

Videon ja äänen lisääminen

Animaation säätimet dialla valittuna olevalle kuvalle. Näytön alareunassa ovat käytettävän aloitustehosteen säätimet.

Ihastuta animaatioilla

Lisää yleisön huomion kiinnittämiseksi visuaalisia tehosteita tai animaatioita. Voit esimerkiksi lisätä siirroksen, jolla diat häivytetään, tai asettaa otsikon sanat pomppimaan dialle.

Siirrosten lisääminen diojen väliin

Ikkuna, jossa esitellään usean esittäjän esityksiä ja jonka alareunassa on Aloita isäntänä -painike.

Esityksiä kaikkiin tilanteisiin

Diaesityksen voi toistaa esimerkiksi internetin välityksellä, virtuaalisesti usean esittäjän esittämänä tai interaktiivisena esityksenä.

Esityksen toistaminen

Yhteistyö-valikko, jossa on näkyvissä esityksen parissa yhteistyötä tekevien ihmisten nimet.

Tee yhteistyötä reaaliajassa

Kutsu muita käyttämään esitystä kanssasi. Kaikki kutsumasi henkilöt näkevät muutokset reaaliajassa, mutta voit hallita sitä, kuka voi muokata tai vain katsoa esitystä.

Yhteistyön johdanto

Tämä opas auttaa sinua pääsemään alkuun iPadin Keynote 14.0:n käytön kanssa. (Voit tarkistaa, mikä Keynote-versio sinulla on, valitsemalla Asetukset  > Keynote.) Tutustu Keynoten käyttöoppaaseen napauttamalla Sisällysluettelo sivun yläreunassa tai syöttämällä sana tai lause hakukenttään.

Jos tarvitset lisäapua, vieraile Keynoten tukisivustolla.