useiden objektien valitseminen

Pidä yhtä objektia painettuna ja napauta muita objekteja toisella sormella.

Jos iPadissasi on iPadOS asennettuna ja käytät Bluetooth-näppäimistöä, pidä vaihto- ja komentonäppäimiä painettuna ja valitse sitten useita objekteja.

Objekti on kohde, joka sijoitetaan dialle, kuten kuva, tekstilaatikko, muoto, taulukko ja kaavio.

Huomaa: Jos käsittelet tekstin mukana liikkuvia objekteja, voit muokata vain yhtä objektia kerrallaan.