dianäkymä

Dianäkymässä Keynote-ikkunassa näkyy yksi dia, mikä tarjoaa isomman pohjan sen muokkaamiseen. Voit näyttää tai piilottaa vasemmalla puolella olevan diojen rakennenäkymän, jossa voit valita, lisätä, siirrellä tai poistaa dioja.

Näet dianäkymän napauttamalla näytön yläreunassa Näkymävalinnat-painiketta ja valitsemalla Dianäkymä.

Dianäkymä.

Huomaa: Saat diojen rakennenäkymän näkyviin napauttamalla Keynote-pohjan vasemman yläkulman lähellä olevaa painiketta, jossa näkyy dianumero, tai pienennä sitä sopimaan kokoon tai pienemmäksi sulkemalla nipistys.