hahmotelmanäkymä

Hahmotelmanäkymässä näkyy diojen tekstihahmotelma sekä miniatyyrikuvat jokaisesta diasta diojen rakennenäkymässä. Tämä on oletusnäkymä siihen, kun luot esityksen hahmotelmaa. Jos dialla on yksi tai useampi median paikanvaraaja, ne näkyvät myös tekstihahmotelmassa. Voit lisätä ja muokata tekstiä, sijoittaa kuvia ja videoita ja muuttaa diojen muotoa hahmotelmanäkymässä. Se on kätevää, kun teet paljon tekstiä sisältäviä esityksiä tai uuden esityksen ensimmäisen luonnoksen.

Napauta näytön yläreunassa Näkymävalinnat-painiketta ja valitse Hahmotelma.

Hahmotelmanäkymä.