lukunäkymä

iPhonen ja iPadin lukunäkymässä voit katsella, selata ja käyttää esityksen tekstiä ja objekteja liikuttamatta vahingossa objekteja ja tuomatta näppäimistöä esiin. Lukunäkymässä säätimet pienennetään niin, että käytössäsi on vain tarvitsemasi sisällön katsomiseen ja perustoimintojen suorittamiseen. Voit nopeasti vaihtaa muokkausnäkymään ja takaisin lukunäkymään.

Vaihda luku- ja muokkausnäkymän välillä tekemällä jokin seuraavista:

• Vaihtaminen muokkausnäkymään: Napauta näytön yläreunassa Muokkaa-painiketta.

• Vaihtaminen muokkausnäkymästä lukunäkymään: Napauta Siirry lukutilaan-painiketta näytön oikeassa yläkulmassa. Napauta iPhone-mallien pienellä näytöllä tai joidenkin iPad-mallien jaetulla näytöllä Lisää-painiketta näytön yläreunassa ja napauta Lopeta muokkaaminen.