oikotiepalkki

Oikotiepalkki näkyy iPadissa näppäimistön yläpuolella, kun ennakoiva tekstinsyöttö on päällä. Voit näyttää tai piilottaa oikotiepalkin.

Oikotiepalkin painikkeiden avulla voit leikata, kopioida, sijoittaa ja monistaa tekstiä. Voit myös lihavoida, kursivoida ja alleviivata tekstiä.

Jos et näe oikotiepalkkia, pyyhkäise näppäimistön keskiosan päällä olevaa valkoista kahvaa ylöspäin. Jos et edelleenkään näe palkkia, näppäimistön ennakoiva tekstinsyöttö on ehkä pois päältä.