solujen valitseminen

• Solun valitseminen: Napauta solua.

• Ei-vierekkäisten solujen valitseminen: Napauta solua, napauta Valitse solut ja napauta muita taulukon soluja tai vedä sininen piste haluamiesi solujen ympärille. Kun valinta on tehty, napauta Valmis.

• Vierekkäisten solujen valitseminen: Napauta solua ja vedä sininen piste vierekkäisten solujen yli.

Jos sinisiä pisteitä ei näy, sulje näppäimistö napauttamalla Kätke näppäimistö -painiketta.

• Taulukon kaikkien solujen valitseminen: Napauta solua, napauta Valitse solut ja napauta sitten Valitse kaikki. Kun valinta on tehty, napauta Valmis.

• Solun sisällön muokkaaminen: Kaksoisnapauta solua.