teemavalitsin

Teemavalitsin näyttää uuden esityksen luomiseen käytettävissä olevien teemojen miniatyyrit. Avaa teemavalitsin napauttamalla esitysten hallinnan yläreunassa Lisää-painiketta. Katso lisää pyyhkäisemällä teemoja tai selaa kategorian mukaan napauttamalla näytön yläreunassa kategoriaa. Avaa teema napauttamalla sitä.

Teemanvalitsin, jonka yläreunassa näkyy kategorioiden rivi, jota napauttamalla voidaan suodattaa vaihtoehtoja. Oikeassa yläkulmassa on Lisää-painike, jolla voit asettaa tavallisen tai leveän muodon sekä tietyn kielen tai alueen muotoilut. Alla on esimääritettyjen teemojen miniatyyreja, jotka on järjestetty riveihin kategorian mukaan. Näytä kaikki -painike tulee näkyviin kunkin kategorian yläpuolelle oikealla.