esitysnäkymä

Kun avaat iCloudin Keynoten, näet esitysnäkymän. Siinä voit luoda ja avata esityksiä sekä hallita iCloud Driveen tallennettuja esityksiä.

Oletuksena esitysnäkymässä näytetään Keynote-kansion viimeksi avatut tai lähetetyt esitykset. Klikkaa vasemmalla olevassa sivupalkissa Selaa, jos haluat katsella kaikkia kansion kohteita tai järjestää sisällön päivämäärän, lajin, nimen tai koon mukaan. Jos haluat etsiä esitystä, paina komento-F (Mac) tai ctrl-F (Windows-tietokone).

Esitysnäkymä on selausnäkymässä. Lisää-painike (kolme pistettä) näkyy valitun esityksen oikeassa yläkulmassa. Esitysten yläpuolella työkalupalkissa vasemmalla on ponnahdusvalikko, jossa voit valita kohteiden näyttämisen kuvakkeina tai luettelossa. Työkalupalkin keskellä ovat painikkeet esityksen luomista tai lähettämistä sekä uuden kansion luomista varten. Työkalupalkissa oikealla ovat painikkeet lataamista, yhteistyötä, sähköpostin lähettämistä ja poistamista varten.

Jos haluat palata auki olevasta esityksestä esitysnäkymään, klikkaa esityksen työkalupalkin Lisää-painiketta  ja valitse sitten Siirry omiin esityksiin.