esitysnäkymä

Kun avaat Keynote iCloudille -ohjelman, näet esitysnäkymän. Siinä voit luoda ja avata esityksiä sekä hallita iCloud Driveen tallennettuja esityksiä.

Esitysnäkymässä näytetään oletusarvoisesti viimeksi muokatut esitykset. Näet kaikki esitysesi klikkaamalla (vasemmalta) Selaa. Jos haluat nähdä vain jaetut esitykset, klikkaa Jaetut.

Esitysnäkymä on selausnäkymässä. Lisää-painike (kolme pistettä) näkyy valitun esityksen oikeassa alakulmassa. Painikkeet uuden esityksen tai kansion luomiseksi ja esityksen lähettämiseksi tai poistamiseksi näkyvät työkalupalkin keskellä. Oikeassa yläkulmassa on painikkeet palautteen lähettämiseksi, iCloud-appien vaihtamiseksi, uusien dokumenttien luomiseksi sekä tilin asetusten hallitsemiseksi.

Jos haluat palata esitysnäkymään esityksen ollessa auki, klikkaa työkalupalkin Lisää-painiketta ja valitse sitten Siirry omiin esityksiin.