esittäjän näyttö

Esittäjän näyttö on erillinen ikkuna, jonka voit avata diaesityksen toistuessa. Se auttaa sinua esityksessäsi siirtymisessä ja sen pitämisessä. Voit esimerkiksi tarkastella ja muokata esittäjän muistiinpanoja, esikatsella seuraavan dian, seurata esityksen aikaa ja niin edelleen.

Esittäjän näyttö on avoinna, näkyvillä on painikkeet, joilla avataan ja suljetaan diojen rakennenäkymä, sekä näyttövalinnat ja esitysoikoteiden painikkeet ikkunan yläreunassa. Nykyinen ja seuraava dia näkyvät keskellä ja diojen alapuolella, esittäjän muistiinpanojen kentässä näkyvät nykyisen dian muistiinpanot. Ikkunan vasemmalla puolella on diojen rakennenäkymä.

Jos haluat avata esittäjän näytön, klikkaa Toista-painiketta työkalupalkissa ja siirrä osoitin diaesityksen alareunan keskivaiheille. Kun säätimet tulevat näkyviin, klikkaa Näytä esittäjän näyttö ‑painiketta .

Huomaa: Jos vaihdat esittämiseen koko näytön tilassa (iCloudin Keynote ‑ikkunan sijaan), esittäjän näyttö sulkeutuu. Kun haluat nähdä esittäjän näytön ja toistaa diaesityksen koko näytöllä, sinun on liitettävä tietokoneeseesi erillinen näyttö.