esittäjän näyttö

Esittäjän näyttö on erillinen ikkuna, jossa voit tarkastella ja muokata esittäjän muistiinpanoja, tarkistaa esikatselun nykyisestä ja seuraavasta diasta, seurata esityksen aikaa ja niin edelleen. Voit avata esittäjän näytön milloin tahansa, kun esitystä toistetaan.

Jos haluat avata esittäjän näytön, aloita esityksen toistaminen ja siirrä osoitin diaesityksen alareunan keskivaiheille. Kun säätimet tulevat näkyviin, klikkaa Näytä esittäjän näyttö -painiketta .