tekstilaatikkotyypit

Keynote iCloudille -apissa on kahdenlaisia tekstilaatikoita:

• Kaksikahvainen: Kaksikahvaisessa tekstilaatikossa näytetään kaksi valintakahvaa (sinistä pistettä), kun se on valittuna, ja sen kokoa muokataan automaattisesti, kun lisäät tekstiä. Työkalupalkin Tekstilaatikko-painikkeella lisäämäsi tekstilaatikot ovat kaksikahvaisia tekstilaatikoita.

• Kahdeksankahvaiset: Kahdeksankahvaisessa tekstilaatikossa näytetään kahdeksan valintakahvaa (sinistä pistettä), kun se on valittuna. Näiden tekstilaatikoiden kokoa ei muokata automaattisesti, kun lisäät tekstiä. Useimmat teemoihin sisältyvistä paikanvaraajatekstilaatikoista ovat kahdeksankahvaisia tekstilaatikoita.

Huomaa: Et voi lisätä anfangeja, nimiä tai kuvatekstejä kaksikahvaisiin tekstilaatikoihin.