Diojen rakennenäkymä

Diojen rakennenäkymässä näytetään miniatyyrit esityksen dioista. Se näytetään iCloudin Keynote -ikkunan vasemmalla puolella.

Voit siirtyä tietyille dioille klikkaamalla miniatyyrejä, voit muuttaa esityksen järjestystä vetämällä miniatyyrejä tai voit siirtyä seuraavaan tai edelliseen diaan painamalla nuoli alas- tai nuoli ylös -näppäintä.

iCloudin Keynote -apin diojen rakennenäkymä on auki vasemmassa sivupalkissa: siinä näkyvät esityksen viisi diaa. Painike uuden dian lisäämiseksi löytyy sivupalkin alaosasta.

Jos diojen rakennenäkymä ei näy, klikkaa työkalupalkin Näytä-painiketta ja valitse sitten Näytä diojen rakennenäkymä.