Diojen rakennenäkymä

Diojen rakennenäkymässä näytetään miniatyyrit esityksen dioista. Se näytetään Keynote iCloudille -ikkunan vasemmalla puolella.

Miniatyyrejä klikkaamalla voit siirtyä tiettyihin dioihin ja niitä vetämällä voit järjestää esityksesi uudelleen. Näppäimistön ylä- ja alanuolella voit siirtyä seuraavaan ja edelliseen diaan.

Diojen rakennenäkymä Keynote iCloudille -ohjelmassa

Jos et näe diojen rakennenäkymää, klikkaa työkalupalkin Näytä-painiketta ja valitse sitten Näytä diojen rakennenäkymä.