sivupalkki

Sivupalkki on dia-alueen oikealla puolella oleva alue, jonka toiminnoilla voit muokata dioja, tekstiä ja objekteja. Sivupalkki on näkyvissä vain, kun työkalupalkin Muoto  ‑painike tai Animaatio  ‑painike on valittuna.

Kun Muoto-painike on valittuna, sivupalkissa näytetään säätimet valitun objektin, tekstin tai nykyisen dian muotoilua varten. Voit esimerkiksi vaihtaa valitun tekstin fonttia tai lisätä valittuun objektiin varjon.

Kun työkalupalkin Animaatio-painike on valittuna, sivupalkissa näytetään säätimet, joilla voidaan animoida valittu objekti tai lisätä siirroksia valittuun diaan.

Työkalupalkin Muoto-painike on valittuna. Dian oikealla puolella olevassa sivupalkissa näkyvät tyylin ja varjon toiminnot ja muut muotoilutoiminnot.