Avainnipun käyttö -ohje

Tervetuloa Avainnipun käyttöön

Tallenna salasanat ja tilitiedot avainnippuun, jossa ne ovat suojattuna ja helposti käytettävissä.

Avainnipun käyttö -ikkuna, jossa näkyy luettelo tileistä, joiden salasanat on tallennettu avainnippuun.
Valintaikkuna, jossa pyydetään vahvistamaan salasanan tallentaminen.

Kaikki salasanat muistissa

Sinun ei tarvitse muistaa kaikkia salasanojasi; Avainnipun käyttö voi tallentaa ja syöttää ne puolestasi suojatusti. Kun syötät salasanan ensimmäistä kertaa, klikkaa näkyviin tulevassa valintaikkunassa Tallenna salasana, jolloin se tallentuu avainnippuun. Voit myös lisätä sen itse valitsemalla Avainnipun käytössä Arkisto > Uusi salasanakohde.

Avainnipun käyttö -ikkuna, jossa näkyy varmenteita.

Tietokoneen suojaaminen

Tietokoneen suojaamiseksi macOS käyttää digitaalisia varmenteita, joilla varmistetaan verkkosivustojen, palvelinten ja muiden kanssasi viestivien tahojen identiteetti. Voit hallita näitä varmenteita Avainnipun käytön avulla. Jos haluat nähdä vastaanottamasi varmenteet, myös virheelliset ja vanhentuneet, klikkaa Kategoria-osiossa Varmenteet.

Lisätietoja avainnipun salasanan lisäämisestä ja varmenteiden käyttämisestä.