Varmenteen kelpoisuuden määrittäminen

Avainnipun käytön Varmenneapurilla voit arvioida varmennetta ja määrittää tarkastelemalla sen luottamuskäytäntöjä, onko se kelvollinen.

Avaa Avainnipun käyttö

1. Klikkaa Kategoria-luettelossa Varmenteet ja kaksoisklikkaa varmennetta, jota haluat arvioida.

2. Valitse Avainnipun käyttö > Varmenneapuri > Arvioi [varmenteen nimi].

3. Valitse luottamuskäytäntö:

• Jos haluat arvioida sähköpostivarmennetta, valitse S/MIME ja kirjoita sitten lähettäjän sähköpostiosoite.

• Jos haluat arvioida verkkopalvelinta, valitse SSL ja kirjoita palvelimen osoite. Jos haluat pyytää palvelimelta varmenteita, valitse Pyydä palvelimelta varmenteita.

• Jos haluat arvioida muuntyyppisiä varmenteita, valitse Yleinen.

• Jos haluat katsoa tietoja varmenteen digitaalisesta allekirjoituksesta, valitse Koodin allekirjoitus.

• Jos haluat selityksen varmenteista ja luottamuskäytännöistä, klikkaa Lisätietoja.

4. Klikkaa Jatka.