Avainnippuun tallennettujen tietojen näyttäminen

Avainnipun käytöllä voi katsella avaimia, varmenteita, salasanoja, tilitietoja, muistiinpanoja tai muita avainnippuun tallennettuja tietoja.

Avaa Avainnipun käyttö

1. Jos avainnippuluetteloa ei näy, valitse Näytä > Näytä avainniput.

2. Valitse avainnippu, jota haluat tarkastella.

3. Jos haluat nähdä lisätietoja kohteesta, kaksoisklikkaa sitä.

Jos kohde on avain:

• Näytä tiedot -ikkunan Attribuutit-osio kertoo perustietoja kohteesta, kuten sen nimen ja tyypin.

Jos haluat nähdä kohteen salasanan, klikkaa ”Näytä salasana” ja syötä kohteen sisältävän avainnipun salasana.

• Näytä tiedot -ikkunan Pääsynhallinta-osiossa voit määrittää, tarvitaanko kohteen käyttämiseen salasanaa. Jos esim. valitset kohteelle ”Kysy avainnipun salasanaa”, sinun on syötettävä sekä avainnipun että kohteen salasana voidaksesi käyttää kyseistä kohdetta.

Jos kohde on varmenne:

• Luottamus-osiossa näkyy tietoja varmenteen luottamuskäytännöistä.

• Lisätiedot-osiossa näkyy tietoja varmenteen lähteestä ja parametreista.