PC, jossa on uusi, tyhjä iTunes-kirjasto.

Alkuun pääseminen iTunesin kanssa

Oletko uusi iTunes-käyttäjä? Opi perusteet ja tutustu kaikkeen, mitä voit tehdä Windowsin iTunesilla.

Mikä iTunes on?

PC, jossa on Apple Musicin Sinulle-osio.

Kuuntele kaikkia suosikkejasi

Apple Musicissa on miljoonia kappaleita. Kuuntele kaikkea klassikkohiteistä uusimpiin julkaisuihin.

Apple Musicin tilaaminen

iTunes-ikkuna, jossa on useiden albumien kirjasto.

Tee iTunesista se yksi ja ainoa

Onko sinulla edelleen CD- ja DVD-levyjä viemässä tilaa? Tuo ne kirjastoosi ja kokoa kaikki musiikkisi yhteen paikkaan.

Kappaleiden tuominen CD-levyiltä

Näkymä Apple Musicin Apple Watchissa, iPhonessa ja HomePod minissä toistettavasta kappaleesta.

iTunes-kirjaston käyttäminen kaikilla laitteilla

Kun kirjastossasi on kaikki omat kappaleesi ja Apple Music, voit toistaa suosikkejasi kaikilla laitteillasi.

iTunes-sisällön synkronoiminen

PC, jonka näytöllä on iTunes, ja HomePod mini lähettyvillä.

Käännä musiikki kovemmalle

Toista musiikkia kaiuttimista, jotka on liitetty tietokoneeseesi tai mihin tahansa Airplay-yhteensopivaan laitteeseen (kuten HomePod miniin), jotta kaikki voivat nauttia iTunesista.

Käytettävien kaiuttimien valitseminen

Voit selata iTunesin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla hakusanan tai -lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile iTunesin tukisivustolla.