Apple Lossless

Applen kehittämä tapa pakata musiikkiraitoja digitaalisten musiikkitiedostojen luomista varten. Apple Lossless -tiedostoja voidaan toistaa iPhonessa, iPadissa, joissain iPod-malleissa ja ohjelmissa, jotka tukevat QuickTimea. Käytä Apple Losslessia, jos haluat kuunnella kappaleita hifi-järjestelmästä ilman äänenlaadun heikkenemistä ja polttaa korkealaatuisia ääni-CD-levyjä tuoduista kappaleista.

Apple Lossless -tiedostot käyttävät suunnilleen 5 Mt levytilaa minuuttia kohden.