Kameran näyttö Kuva-tilassa, muut tilat vasemmalla ja oikealla etsimen alla. Salama-, Yötila-, Kamerasäätimet-, ProRaw- ja Live Photo ‑painikkeet ovat näytön yläreunassa. Kameratilojen alla ovat vasemmalta oikealle lueteltuina Kuva- ja videoikkuna ‑painike, Ota kuva ‑painike ja Kameran valitsin takakameratilassa -painike.

Ota onnistunut kuva

Ota iPhonella upeita kuvia ja videoita, jotka ilmentävät tyyliäsi ja luovuuttasi. Nappasit sitten tilannekuvia tai tallensit videoita Elokuvallinen-tilassa – voit kuvata kaiken iPhonen kameralla.

Ota upeita kuvia ja videoita

FaceTime-ryhmäpuhelu, jossa on neljä osallistujaa. Kukin osallistuja näkyy omassa ruudussaan.

Pidä yhteyttä

Käytä iPhonea kokemusten jakamiseen ja yhteyden pitämiseen uusilla tavoilla.

Pysy yhteydessä

Keskity-tilan käyttöönottonäyttö, jossa on seuraavat Keskity-tilan vaihtoehdot ylhäältä alas: Muokattu, Ajaminen, Kuntoilu, Pelaaminen, Mindfulness ja Lukeminen.

Keskity asiaan

iPhonen Keskity- ja Ruutuaika-ominaisuuksilla voit vähentää häiriöitä, hallita ajankäyttöäsi ja keskittyä hetkeen.

Elä hetkessä

Terveys-apin Yhteenveto-näytöllä näytetään kaaviona tiedot edellisten kuuden kuukauden aikana otetuista askelista. Näytön yläreunassa on painikkeita, joilla voidaan tarkistaa päivittäinen, viikoittainen, kuukausittainen tai vuosittainen edistyminen. Yhteenveto-painike on alavasemmalla ja Selaa-painike alaoikealla. Yhteenveto-painike on valittuna.

Voi hyvin

iPhonen Terveys-appi toimii keskitettynä paikkana, jossa voit tarkastella ja hallita terveystietojasi.

Terveyden ja hyvinvoinnin seuraaminen

Voit tutkia iPhonen käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai kirjoittamalla sanan tai useamman hakukenttään. Voit myös ladata oppaan Apple Booksista (jos saatavilla).