Kamera-näyttö Kuva-tilassa, muut tilat vasemmalla ja oikealla etsimen alla. Salama-, Yötila-, Kamerasäätimet- ja Live Photo ‑painikkeet ovat näytön yläreunassa. Kameratilojen alla ovat vasemmalta oikealle lueteltuina Kuva- ja videoikkuna ‑painike, Ota kuva ‑painike ja Kameran valitsin takamareratilassa -painike.

Ota paras kuvasi

Ota iPhonella upeita kuvia kaikissa tilanteissa. iPhonen kameralla onnistuu kaikki vaivihkaa napatusta otoksesta studiolaatuiseen muotokuvaan.

Opi ottamaan upeita kuvia ja videoita

Koti-valikko, jossa näkyy personoitu tausta, Kartat- ja Kalenteri-widgetit ja muita appikuvakkeita.

Muokkaa omaksesi

Voit muokata Koti-valikon taustaa, näyttää tärkeitä tietoja yhdellä silmäyksellä lisäämällä widgettejä, järjestää appeja ja muuta.

iPhonen Koti-valikon personointi

FaceTime-ryhmäpuhelu, jossa on puhelun aloittaja mukaan lukien viisi osallistujaa. Kukin osallistuja näkyy omassa ruudussaan.

Pidä yhteyttä

Käytä iPhonea yhteyden pitämiseen ystäviisi ja perheeseen uudella tavalla.

Pidä yhteyttä iPhonella

Yhteenveto-näyttö on valittuna Terveys-apissa ja esittää päivän aikana otettujen askelten kohokohdat. Kohokohdassa lukee ”Olet kävellyt keskimäärin 10 469 askelta päivässä seitsemän viime päivän aikana.” Kohokohdan yläpuolella näkyvässä kaaviossa näkyy 5 094 askelta tähän mennessä tänään. Yhteenveto-painike on alavasemmalla ja Selaa-painike alaoikealla.

Voi hyvin

iPhone voi auttaa sinua esimerkiksi seuraamaan terveys- ja aktiivisuustietojasi ja aloittamaan nukkumaanmenorutiinin.

Terveyden ja hyvinvoinnin seuraaminen iPhonen avulla

Voit tutkia iPhonen käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai kirjoittamalla sanan tai useamman hakukenttään. Voit myös ladata oppaan Apple Booksista (jos saatavilla).