Reittiohjeet-painike

Ilmoittaa arvioidun matka-ajan määränpäähän nykyisestä sijainnistasi, käyttäen joko julkisen liikenteen ohjeita, kun julkisen liikenteen kartta on valittuna, tai oletusmatkustustapaasi (autolla ajo , kävely tai pyöräily ), kun karttanäkymäksi on valittuna Tutustu, Ajo tai Satelliitti.

Voit vaihtaa karttaa napauttamalla oikean yläkulman painiketta. Jos haluat vaihtaa oletusmatkustustapaasi, avaa Asetukset  > Kartat ja valitse sitten vaihtoehto kohdasta Ensisijainen matkatyyppi.