iPhone XS Max

Lue lisää kameroiden ja painikkeiden sijainneista sekä muista iPhone XR Maxin tärkeistä laitteiston ominaisuuksista.

iPhone XS Max edestä. Etukamera on ylhäällä keskellä. Oikealla puolella ylhäältä alaspäin ovat seuraavat: sivupainike ja SIM-alusta. Lightning-liitäntä on pohjassa. Vasemmalla puolella alhaalta ylöspäin ovat äänenvoimakkuuspainikkeet ja soitto-/äänetön-kytkin.

1 Etukamera

2 Sivupainike

3 SIM-alusta

4 Lightning-liitäntä

5 Äänenvoimakkuuspainikkeet

6 Soitto-/äänetön-kytkin

iPhone XS Max takaa. Takakamerat ja salama ovat ylhäällä vasemmalla.

7 Takakamerat

8 Salama