iPhone 12 Pro Max

Lue lisää kameroiden ja painikkeiden sijainneista sekä muista iPhone 12 Pro Maxin tärkeistä laitteiston ominaisuuksista.

iPhone 12 Pro Max edestä. Etukamera on ylhäällä keskellä. Sivupainike on oikealla puolella. Lightning-liitäntä on pohjassa. Vasemmalla puolella alhaalta ylöspäin ovat seuraavat: SIM-alusta, äänenvoimakkuuspainikkeet ja soitto-/äänetön-kytkin.

1 Etukamera

2 Sivupainike

3 Lightning-liitäntä

4 SIM-alusta

5 Äänenvoimakkuuspainikkeet

6 Soitto-/äänetön-kytkin

iPhone 12 Pro Max takaa. Takakamerat, salama ja LiDAR-skanneri ovat ylhäällä vasemmalla.

7 Takakamerat

8 Salama

9 LiDAR-skanneri