iPhone 11 Pro

Lue lisää kameroiden ja painikkeiden sijainneista sekä muista iPhone 11 Pron tärkeistä laitteiston ominaisuuksista.

iPhone 11 Pro edestä. Etukamera on ylhäällä keskellä. Oikealla puolella ylhäältä alaspäin ovat seuraavat: sivupainike ja SIM-alusta. Lightning-liitäntä on pohjassa. Vasemmalla puolella alhaalta ylöspäin ovat äänenvoimakkuuspainikkeet ja soitto-/äänetön-kytkin.

1 Etukamera

2 Sivupainike

3 SIM-alusta

4 Lightning-liitäntä

5 Äänenvoimakkuuspainikkeet

6 Soitto-/äänetön-kytkin

iPhone 11 Pro takaa. Takakamerat ja salama ovat ylhäällä vasemmalla.

7 Takakamerat

8 Salama