Apple ID

Apple ID:si on tili, jolla käytät Applen palveluja, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, FaceTimea, iTunes Storea ja muita.

• Apple ID koostuu sähköpostiosoitteestasi ja salasanasta. Joissakin sijainneissa voit käyttää puhelinnumeroa sähköpostiosoitteen sijasta. Katso Applen tukiartikkeli Käytä puhelinnumeroasi Apple ID:nä.

• Voit kirjautua samalla Apple ID:llä kaikkiin Applen palveluihin millä tahansa laitteella. Jos siis teet ostoja tai lataat kohteita yhdellä laiteella, samat kohteet ovat käytettävissä muissa laitteissasi. Ostot on sidottu omaan Apple ID:si, eikä niitä voi siirtää toiselle Apple ID:lle.

• On parasta pitää Apple ID omana eikä jakaa sitä. Jos kuulut perheryhmään, voit jakaa ostoja perheenjäsenten välillä käyttämällä Perhejakoa ilman, että Apple ID:tä pitää jakaa.

Katso lisätietoja Apple ID:n käyttämisestä Apple ID:n tukisivulta. Jos haluat luoda Apple ID:n mene Apple ID-tilien verkkosivustolle.