Kaksiosainen todennus

Jos olet luonut Apple ID:si laitteessa, jossa on iOS 13.4, iPadOS 13.4, macOS 10.15.4 tai uudempi, tilissäsi käytetään kaksiosaista todennusta automaattisesti.

Apple ID:n kaksiosainen todennus on saatavana iOS 9:ään, iPadOS 13:een, OS X 10.11:een ja uudempiin. Jos olet aikaisemmin luonut Apple ID -tilin ilman kaksiosaista tunnistusta, laita kaksiosainen todennus päälle seuraavasti:

1. Avaa Asetukset  > [nimesi] > Salasana ja suojaus.

2. Napauta ”Laita kaksiosaisen todentaminen päälle” ja seuraa sitten verkossa näkyviä ohjeita.

Kaksiosainen todennus auttaa estämään muiden pääsyn Apple ID ‑tilillesi, vaikka he tietäisivätkin Apple ID ‑salasanasi. iOS:n, iPadOS:n ja macOS:n tietyt ominaisuudet vaativat kaksiosaisen todennuksen, joka on suunniteltu suojaamaan tietojasi. Kun kaksiosainen todennus on päällä, vain sinä pääset käsiksi tilillesi luotettavalta laitteelta. Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa uudella laitteella, sinun on annettava kaksi tietoa: Apple ID ‑salasanasi ja kuusinumeroinen vahvistuskoodi, joka automaattisesti lähetetään puhelinnumeroosi tai näytetään luotetuissa laitteissasi. Syöttämällä koodin vahvistat luottavasi uuteen laitteeseen.