12,9 tuuman iPad Pro (1. ja 2. sukupolvi)

iPad Pro edestä, selitteet ylhäällä keskellä olevaan etukameraan, yläoikealla olevaan yläpainikkeeseen, oikealla oleviin äänenvoimakkuuspainikkeisiin ja alhaalla keskellä olevaan Koti-painikkeeseen/Touch ID:hen.

1 Etukamera

2 Yläpainike

3 Äänenvoimakkuuspainikkeet

4 Koti-painike/Touch ID

iPad Pro takaa, selitteet myötäpäivään ylhäältä vasemmalta: takakamera, salama, kuulokeliitäntä, Smart Connector -liitäntä, Lightning-liitäntä ja SIM-alusta (Wi-Fi + Cellular)

5 Takakamera

6 Salama

7 Kuulokeliitäntä

8 Smart Connector -liitäntä

9 Lightning-liitäntä

10 SIM-alusta (Wi-Fi + Cellular)

Huomaa: Salama ei ole saatavilla 12,9 tuuman iPad Prossa (1. sukupolvi).