Elokuvaprojekti iPadin iMoviessa.

Elokuvan taikaa

iPadin iMoviessa voit luoda elokuvia 4K-tarkkuudella ja Hollywood-tyylisiä trailereita. Muokkaa klippejäsi ja lisää animoituja otsikoita, musiikkia, suodattimia ja tehosteita. iMovie auttaa kertomaan tarinasi ammattimaisella tyylillä – ja sitten voit jakaa mestariteoksesi koko maailman kanssa.

Uuden projektin luominen iMoviessa

Tutustu iMovien käyttöoppaaseen klikkaamalla sisällysluetteloa näytön yläreunassa tai kirjoittamalla sana tai teksti hakukenttään.