Projektiselain

Projektiselain näyttää kaikki laitteessasi olevat projektit. Luo uusi taikaelokuva, kuvakäsikirjoitus tai elokuvaprojekti napauttamalla ”Aloita uusi projekti” tai katso olemassa olevan projektin tietoja sekä muokkaus-, toisto- ja jakovalintoja napauttamalla projektia.

Jos muokkaat projektia, napauta Valmis ja napauta sitten Projektit palataksesi projektiselaimeen.

Projektiselaimessa on olemassa olevien projektien miniatyyreja ja niiden alla Aloita projekti -painike.