Projektiselain

Projektiselain näyttää kaikki laitteessasi olevat elokuva- ja traileriprojektit. Luo uusi elokuva- tai traileriprojekti napauttamalla Luo-painiketta tai katso olemassa olevan projektin tietoja sekä muokkaus-, toisto- ja jakovaihtoehtoja napauttamalla projektia.

Projekteja projektiselaimessa, Luo- ja Lisävalinnat-painikkeet ovat ylävasemmalla.

Jos muokkaat projektia, napauta Valmis ja napauta sitten Projektit palataksesi projektiselaimeen.