Valitse kuvat ja videot

Voit valita joko yhden kuvan tai videon tai useita kuvia ja videoita.

• Yhden kuvan tai videon valinta: klikkaa kuvaa tai videota.

• Useiden vierekkäisten kuvien tai videoiden valinta: Klikkaa ensimmäistä kohdetta ja pidä sitten Vaihto-näppäin painettuna samalla, kun klikkaat viimeistä kohdetta. Voit myös valita kohteet vetämällä ja ympäröimällä ne valintakehyksellä.

• Ei‑peräkkäisten kohteiden valinta: pidä komentonäppäintä (Mac) tai Ctrl-näppäintä (Windows-tietokone) painettuna ja klikkaa haluamiasi kohteita.

• Valitse albumin tai kansion kaikki kuvat: paina Komento-A (Mac) tai Ctrl-A (Windows-tietokone).