Offline-tila

iOS- tai iPadOS-laite ei ole verkkoyhteydessä, jos

• se on pois päältä

• se ei ole yhteydessä dataverkkoon, kuten 3G, 4G, LTE tai Wi‑Fi.

Mac ei ole verkkoyhteydessä, jos

• se on pois päältä

• se ei ole Wi‑Fi- tai Ethernet-yhteydessä internetiin.

Apple Watch ei ole verkkoyhteydessä, jos

• se on pois päältä

• se ei ole yhteydessä Wi‑Fi-verkkoon

• se ei ole yhteydessä iPhoneen.

Huomaa: Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) tai tätä uudempi ei ole verkkoyhteydessä, jos se on pois päältä tai se ei ole yhteydessä matkapuhelinverkkoon.

AirPodit eivät ole verkkoyhteydessä, jos

• niiden akku on tyhjä

• ne ovat kotelossaan

• ne ovat iOS- tai iPadOS-laitteidesi kantama-alueen ulkopuolella (AirPodien kantama on noin 10 metriä).

Beats-tuote ei ole verkkoyhteydessä, jos

• se on pois päältä

• se on iOS- tai iPadOS-laitteidesi kantama-alueen ulkopuolella (kantama riippuu Beats-tuotteen mallista).

Jos laite ei ole verkkoyhteydessä tai jos Etsi-appi yrittää muodostaa yhteyttä laitteeseen, laitteen vieressä on harmaa piste  omien laitteiden luettelossa.