Etsi laitteen ohjelmistoversio

• iPhone, iPad tai iPod touch: Avaa laitteellasi Asetukset-appi. Napauta Yleiset ja sitten Tietoja. Versionumero näkyy tekstin Ohjelmistoversio vieressä.

• Mac: Valitse Macillasi Omenavalikko  > Tietoja tästä Macista. Versionumero näkyy macOS:n nimen alla.

• Apple Watch: Tee jokin seuraavista:

• Avaa Apple Watchin Asetukset-appi. Napauta Yleinen ja sitten Tietoja. Vieritä, kunnes näet tekstin Versio.

• Avaa iPhonellasi Watch-appi. Napauta Yleinen ja sitten Tietoja. Versionumero näkyy tekstin Versio vieressä.