Yhteystiedot-apin käyttäminen iCloud.com-palvelussa tabletilla

Katso iCloud.comin Yhteystiedot-apin käyttö iPadin iCloud.com-palvelun käyttöoppaassa.

Käytä tablettia tai tietokonetta, jos haluat käyttää yhteystietojasi iCloud.com-palvelussa. Et voi käyttää iCloud.com-palvelun Yhteystiedot-appia puhelimella.

Voit käyttää iCloudiin tallennettuja yhteystietoja myös kaikilla laitteilla, joilla Yhteystiedot on otettu käyttöön iCloudin asetuksissa.