iCloud‑kuvat

Jos määrität laitteesi käyttämään iCloudia kuvien kanssa, voit ottaa käyttöön iCloud-kuvat (aiemmalta nimeltään iCloud-kuvakirjasto).

iCloud-kuvien myötä laitteesi kaikki kuvat ja videot tallennetaan iCloudiin. Voit käyttää niitä miltä tahansa laitteelta, jossa olet kirjautuneena sisään samalla Apple ID:llä ja jossa iCloud-kuvat on otettu käyttöön. Kun muokkaat, järjestät tai poistat kuvan tai videon yhdellä laitteella, kyseiset muutokset tulevat näkyviin kaikissa laitteissasi.

iCloud-kuviin tallennetut kuvat ja videot käyttävät iCloud-tallennustilaasi.

Lisätietoja löydät iCloudin käyttöoppaan kohdista Kuvien ja videoiden pitäminen ajan tasalla iCloud-kuvien avulla ja iCloud-kuvien käyttöönotto ja käyttö kaikissa laitteissa.