iCloud.com-palvelun kotisivu Macissa.

iCloudin käyttö verkossa

Näet yhteystietosi, tiedostosi, muistiinpanosi ja paljon muuta iCloud.com-palvelussa. Tiedot ovat turvassa, ajan tasalla ja saatavilla missä ikinä oletkin.

Mikä iCloud.com on

iCloud Drive -kansio, jonka nimi on Omat kuvani, sisältää kuvia ja alikansioita.

Helppoa yhteistyötä

Tallenna tiedostosi turvallisesti iCloud Driveen, jotta voit jakaa niitä ystävien ja työkavereiden kanssa.

Tiedostojen jakaminen iCloud Drivella

iCloud-muistiinpano, jonka otsikko on Luontokävelyt.

Muistiinpanojen tekeminen

iCloudin Muistiinpanot-apilla voit kirjata ajatuksia muistiin nopeasti tai tärkeitä asioita ylös myöhemmin muistettavaksi.

Muistiinpanon luominen

Kuvassa näkyvät samat kuvat iPhonella, iPadilla ja Macilla.

Hanki lisää ominaisuuksia

Ota iCloud käyttöön iPhonessasi, iPadissasi, iPod touchissasi tai Macissasi, jotta saat kaikki iCloud-ominaisuudet käyttöön.

Katso, mitä kaikkea voit tehdä iCloudilla

Voit tutkia iCloudin käyttöopasta klikkaamalla sisällysluetteloa sivun yläreunassa tai syöttämällä sanan tai ilmauksen hakukenttään.

Jos tarvitset lisäohjeita, siirry iCloud-tukisivustolle.

Kaikki ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.